Υπηρεσίες μεταγλώττισης

Μεταφράσεις και μεταγλωττίσεις βίντεο

Γρήγορες και επαγγελματικές υπηρεσίες μεταγλώττισης για όλους τους τύπους πολυμέσων και σε όλες τις γλώσσες.
Που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μεταγλωττίσεις;

Οι μεταγλωττίσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν για σχεδόν οποιοδήποτε είδος βίντεο ή κινούμενων γραφικών και animation. Ανεξάρτητα από τη μορφή, τον σκοπό και τον τύπο του βίντεο, οι μεταγλωττίσεις λειτουργούν ως ένα εξαιρετικό εργαλείο για τη μεγιστοποίηση της προβολής.

Είτε πρόκειται για ένα ερασιτεχνικό προσωπικό βίντεο, ένα βίντεο που προωθεί την επιχείρησή σας και τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας ή ένα ντοκιμαντέρ, μπορείτε να προσθέσετε να μεταγλωττίσετε το βίντεο στα ελληνικά ή το ελληνικό βίντεο σε διάφορες ξένες γλώσσες βελτιώνοντας με αυτό τον τρόπο την εμπειρία θέασης του βίντεο.

Παγκόσμια προβολή

Τα βίντεο που είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο είναι προσβάσιμα παγκοσμίως. Η μεταγλώττιση σε πολλές γλώσσες στα βίντεό σας διασφαλίζει ότι προσεγγίζετε ένα μεγαλύτερο - διεθνές κοινό. Επίσης ενδιαφέρον ξενόγλωσσο περιεχόμενο μπορεί να μεταγλωττιστή στα Ελληνικά.

Ζητήστε μία προσφορά

ή καλέστε μας στο 2104406789

Κλάδοι που εξυπηρετούμε με υπηρεσίες μεταγλώττισης:

 
To τμήμα μεταγλώττισης της Digital Production και οι συνεργάτες σε όλο τον κόσμο διασφαλίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών μας σε κάθε κλάδο που απαιτείται γλωσσική επικοινωνία.
Artboard-7wedesigDn-icons

Τεχνολογία και μηχανολογία

Μεταγλωττίσεις σε βίντεο παρουσίασης προϊόντων και υπηρεσιών, έως εταιρικά και εκπαιδευτικά βίντεο σε όποια γλώσσα επιθυμείτε γρήγορα και αξιόπιστα.

Artboard-6wedesigDn-icons

Ιατρική και υγειονομική περίθαλψη

Είτε πρόκειται για βίντεο ευαισθητοποίησης για την πρόληψη ασθενειών ή ντοκιμαντέρ σχετικά με την κάποια έρευνα, η μεταγλώττιση βοηθάει στην μεγαλύτερη διάδοση του βίντεο σε περισσότερους αποδέκτες χωρίς περιορισμούς.

Artboard-21wedesigDn-icons

E-learning

Προωθήστε εναλλακτικές μεθόδους διδασκαλίας βίντεο, έτσι ώστε το εκπαιδευτικό σας περιεχόμενο να έχει περισσότερους πιθανούς αποδέκτες.

Artboard-15wedesigDn-icons

Εφαρμογές android & IOS

Ανεβάστε επίπεδο τα βίντεο που χρησιμοποιείτε εντός των εφαρμογών. Χρησιμοποιήστε μεταγλωττίσεις για εξατομικευμένη εμπειρία χρήσης.
Artboard-23wedesigDn-icons

Παιχνίδια

Οι χρήστες μπορούν να παίξουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια σε οποιοδήποτε χώρα, απλώς μεταγλωττίζοντας τις φωνητικές οδηγίες.

Artboard-13wedesigDn-icons

Social Media

Με την γεωγραφικά στοχευμένη διαφήμιση, δεν υπάρχουν όρια! Δεν υπάρχουν σύνορα να εμποδίζουν πλεόν την μετάδοση της πληροφορίας που ανεβάζετε στα social media χρησιμοποιώντας βίντεο.

Artboard-29wedesigDn-icons

Διαφήμιση και markerting

Βεβαιωθείτε ότι οι διαφημίσεις και τα προωθητικά βίντεο που προβάλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας ακούγονται δυνατά και καθαρά, ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε!

Artboard-5wedesigDn-icons

Τουρισμός και Ξενοδοχεία

Μοιραστείτε ταξιδιωτικά μυστικά από τους πιο συναρπαστικούς προορισμούς και τις επιλογές που έχει ένας ταξιδιώτης στην περιοχή ενδιαφέροντος σας, κάντε το σε πολλές γλώσσες και μεγιστοποιήστε την απόδοση της επένδυσης σας.

Ροή εργασιών δημιουργίας βίντεο σε άλλη γλώσσα:

 

Γιατί να επιλέξετε την Digital Production;

 
home_bikerental_about_icon_1

Μόνιμοι συνεργάτες

Επιδιώκουμε μόνιμες συνεργασίες που αντέχουν στον χρόνο και έχουν συνέχεια. Έχουμε προσωπική επαφή με κάθε πελάτη και τον καθοδηγούμε σε όλα τα στάδια του project, καθώς και όταν αυτό ολοκληρωθεί (after sales service)

home_bikerental_about_icon_4

Πανελλαδική κάλυψη

Είμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε σε κάθε σημείο στην Ελλάδα. Ακόμα και όταν είναι αδύνατο να φτάσουμε σε εσάς λόγο ανωτέρας βίας, το δίκτυο συναργατών μας είναι απλωμένο σε όλη την χώρα και θα μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε.
home_bikerental_about_icon_2

Αγαπάμε αυτό που κάνουμε

Γεια εμάς, ο χώρος της εικόνας, του ήχου και του web, δεν είναι απλά επάγγελμα, είναι πάθος και περιβάλλεται από αγάπη και ενδιαφέρον για το αντικείμενο. Γι' αυτό και κάθε νέα εργασία αποτελεί πρόκληση.

home_bikerental_about_icon_3

Αναλογία κόστους / απόδοσης

Είμαστε ευέλικτοι και προσφέρουμε λύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες σας και ανάλογα με τις δυνατότητες σας. Προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας με γνώμονα την αναλογία κόστος / απόδοση.

Μερικά στοιχεία που καλό θα είναι να γνωρίζεις

Σύμφωνα με το eMarketer οι ενήλικοι χρήστες στην Αμερική παρακολουθούν 66 λεπτά βίντεο ημερησίως. Το Facebook πλέον έχει διπλασιάσει τον αριθμό βίντεο που προβάλλονται καθημερινά από τους χρήστες, ξεπερνώντας ακόμα και το YouTube. Με το snapchat αλλά και όλους τους υπόλοιπους ανταγωνιστές πλέον να ποντάρουν περισσότερο στο βίντεο, φαίνεται πως το μέλλον του ψηφιακού μάρκετινγκ έχει όνομα και λέγεται βίντεο.

Αν δεν είσαι εξοικειωμένος ακόμα με αυτό, καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να δημοσιεύεις πλέον περισσότερα βίντεο για να δεις την διαφορά ο ίδιος μέσα από τα στατιστικά στοιχεία των σελίδων σου στα social media.

Ποια είναι η Νο1 μηχανή αναζήτησης στον κόσμο; Εύκολη απάντηση. Η Google βεβαίως (με περίπου 80% των αναζητήσεων να γίνονται από αυτήν). Η 2η ποιο διαδομένη μηχανή αναζήτησης ξέρετε ποια είναι; Εάν νομίζετε ότι είναι το Yahoo ή το Bing κάνετε λάθος. Σκεφτείτε ξανά. Είναι το YouTube! Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι καθόλου παράξενο που οι άνθρωποι χρησιμοποιούν το YouTube για να βρουν πληροφορίες και να πάρουν γνώσεις. Το Video είναι λιγότερο βαρετό από ένα κείμενο, προκαλεί το ενδιαφέρον και έχει μεγαλύτερη διάδραση. Οι άνθρωποι λοιπόν χρησιμοποιούν το YouTube για ψάξουν πράγματα. Και όπως γνωρίζετε το YouTube ανήκει στην Google.

Και η Google λατρεύει να στέλνει επισκέπτες στο Youtube γιατί έτσι κερδίζει περισσότερα χρήματα από διαφημίσεις. Μάλιστα πολλές φορές όταν αναζητάτε κάτι στο Google, θα έχετε προσέξει ότι στα αποτελέσματα εμφανίζονται και Video από το YouTube. Όταν λοιπόν μιλάμε για Video Μarketing μιλάμε ουσιαστικά για YouTube!

Ένα βίντεο 90’’ μπορεί να μεταφέρει περισσότερες πληροφορίες από 90 σελίδες κειμένου.

Οι επιστήμονες λένε ότι χρειάζονται μόλις 13 δέκατα του δευτερολέπτου για να επεξεργαστεί ο εγκέφαλός μας μια εικόνα, η οποία είναι 60.000 φορές ταχύτερη από την επεξεργασία κειμένου. Με το 60% των ανθρώπων να προτιμούν τα οπτικά ερεθίσματα, το βίντεο είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να προβάλετε την εργασία μιας εταιρείας αποτελεσματικά και με επιτυχία.
.

 • Το 55% των ανθρώπων παρακολουθούν βίντεο στο διαδίκτυο καθημερινά.
 • Το 75% των χρηστών επισκέπτονται μία ιστοσελίδα αφού παρακολουθήσουν ένα βίντεο
 • Είναι 4 φορές πιο πιθανό κάποιος να παρακολουθήσει ένα βίντεο προϊόντος από το να διαβάσει γι’ αυτό.
 • Οι εταιρίες που χρησιμοποιούν βίντεο έχουν 49% περισσότερα έσοδα από όσες δεν χρησιμοποιούν βίντεο
 • Ενδεικτικοί πελάτες:

  • kazakos real estate logo
  • aspect4music
  • data conlultants
  • intertrtade logo
  • speleo
  • AvraToys
  • logo-school-agriculture-technology-geoponias-deagri
  • inno trition
  • ECO-FISH
  • CheeseCulT