Διαφημιστικά σποτ

Γιατί να χρησιμοποιήσετε διαφημίσεις βίντεο;

Το βίντεο προσελκύει κοινό. Η καθημερινές προβολές βίντεο σήμερα είναι περισσότερες από ποτέ και η τάση αυτή δείχνει να αυξάνεται συνεχώς. Γιατί θεωρείται ίσως το πιο ισχυρό μέσο μετάδοσης μηνυμάτων; Μας βοηθά να μάθουμε, να κατανοήσουμε - και μας κάνει να νοιαζόμαστε.
Συνδυάστε ένα όμορφο περιεχόμενο με ισχυρές επιλογές στόχευσης διαφημίσεων για να προσεγγίσετε το σωστό άτομο, τη σωστή στιγμή, με το σωστό μήνυμα.

Σωστό άτομο, σωστό μήνυμα.

Όποιο και αν είναι το μήνυμά σας, όποιο και αν είναι το κοινό σας. Οι πλατφόρμες των social media που μονοπωλούν το χρόνο των ανθρώπων, έχουν δημιουργήσει εξαιρετικά επιτυχημένα επιχειρηματικά μοντέλα γύρω από την διαφήμιση.

Αυτές οι πλατφόρμες μπορούν να αξιοποιήσουν τον τεράστιο όγκο χρηστών και, στη συνέχεια, να τα χρησιμοποιήσουν για να δείξουν στο κοινό το περιεχόμενο και τα προϊόντα που πιθανότατα ενδιαφέρονται. Αυτό σημαίνει ότι η προσέγγιση του σωστού ατόμου είναι στην πραγματικότητα πιο εύκολη από ποτέ - δίνοντάς σας τη δύναμη να στοχεύσετε ιδιαίτερα στα μηνύματά σας. Η χρήση βίντεο είναι το μαγικό συστατικό. Σας επιτρέπει να κάνετε μήνυμα σας σε μια μορφή εξαιρετικά δημοφιλής και ελκυστική!

Μεταφέρετε το μήνυμά σας στο ιδανικό κοινό-στόχο σας - στις πλατφόρμες επιλογής τους - με ισχυρές επιλογές στόχευσης.

Ζητήστε μία προσφορά

ή καλέστε μας στο 2104406789
">

Σωστό άτομο, σωστή στιγμή

Οι σημερινές πλατφόρμες διαφημίσεων σάς προσφέρουν άνευ προηγουμένου δύναμη να στοχεύσετε το κοινό σας. Όλα τα είδη χαρακτηριστικών μπορούν να στοχευθούν, από βασικά δημογραφικά στοιχεία όπως η ηλικία, το φύλο και η τοποθεσία, μέχρι το ρόλο της εργασίας, το μέγεθος της εταιρείας, τα χόμπι, τα ενδιαφέροντα και ακόμη και τις συνήθειες περιήγησης. Αυτό σημαίνει ότι η λήψη του μηνύματός σας μπροστά στα σωστά άτομα, την κατάλληλη στιγμή

Η ιστορία σου, το δικό σου στυλ.

Το βίντεο είναι ένα από τα πιο ευπροσάρμοστα εργαλεία στο web. Ενσωματώνει έναν σχεδόν απεριόριστο αριθμό διαφορετικών στυλ. Είτε ένα animation video ή motion graphics, είτε ένα βίντεο πιο απλό με φωτογραφίες και κείμενα, έως ένα βίντεο με ζωντανή δράση και επαγγελματική εκφώνηση, σας δίνει την απόλυτη ευελιξία σε σχέση με την ιστορία που θέλετε να πείτε, με όποιο στυλ και αν επιλέξετε.
 

Γιατί να επιλέξετε την Digital Production;

 
home_bikerental_about_icon_1

Μόνιμοι συνεργάτες

Επιδιώκουμε μόνιμες συνεργασίες που αντέχουν στον χρόνο και έχουν συνέχεια. Έχουμε προσωπική επαφή με κάθε πελάτη και τον καθοδηγούμε σε όλα τα στάδια του project, καθώς και όταν αυτό ολοκληρωθεί (after sales service)

home_bikerental_about_icon_4

Πανελλαδική κάλυψη

Είμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε σε κάθε σημείο στην Ελλάδα. Ακόμα και όταν είναι αδύνατο να φτάσουμε σε εσάς λόγο ανωτέρας βίας, το δίκτυο συναργατών μας είναι απλωμένο σε όλη την χώρα και θα μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε.
home_bikerental_about_icon_2

Αγαπάμε αυτό που κάνουμε

Γεια εμάς, ο χώρος της εικόνας, του ήχου και του web, δεν είναι απλά επάγγελμα, είναι πάθος και περιβάλλεται από αγάπη και ενδιαφέρον για το αντικείμενο. Γι' αυτό και κάθε νέα εργασία αποτελεί πρόκληση.

home_bikerental_about_icon_3

Αναλογία κόστους / απόδοσης

Είμαστε ευέλικτοι και προσφέρουμε λύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες σας και ανάλογα με τις δυνατότητες σας. Προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας με γνώμονα την αναλογία κόστος / απόδοση.

Μερικά στοιχεία που καλό θα είναι να γνωρίζεις

Σύμφωνα με το eMarketer οι ενήλικοι χρήστες στην Αμερική παρακολουθούν 66 λεπτά βίντεο ημερησίως. Το Facebook πλέον έχει διπλασιάσει τον αριθμό βίντεο που προβάλλονται καθημερινά από τους χρήστες, ξεπερνώντας ακόμα και το YouTube. Με το snapchat αλλά και όλους τους υπόλοιπους ανταγωνιστές πλέον να ποντάρουν περισσότερο στο βίντεο, φαίνεται πως το μέλλον του ψηφιακού μάρκετινγκ έχει όνομα και λέγεται βίντεο.

Αν δεν είσαι εξοικειωμένος ακόμα με αυτό, καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να δημοσιεύεις πλέον περισσότερα βίντεο για να δεις την διαφορά ο ίδιος μέσα από τα στατιστικά στοιχεία των σελίδων σου στα social media.

Ποια είναι η Νο1 μηχανή αναζήτησης στον κόσμο; Εύκολη απάντηση. Η Google βεβαίως (με περίπου 80% των αναζητήσεων να γίνονται από αυτήν). Η 2η ποιο διαδομένη μηχανή αναζήτησης ξέρετε ποια είναι; Εάν νομίζετε ότι είναι το Yahoo ή το Bing κάνετε λάθος. Σκεφτείτε ξανά. Είναι το YouTube! Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι καθόλου παράξενο που οι άνθρωποι χρησιμοποιούν το YouTube για να βρουν πληροφορίες και να πάρουν γνώσεις. Το Video είναι λιγότερο βαρετό από ένα κείμενο, προκαλεί το ενδιαφέρον και έχει μεγαλύτερη διάδραση. Οι άνθρωποι λοιπόν χρησιμοποιούν το YouTube για ψάξουν πράγματα. Και όπως γνωρίζετε το YouTube ανήκει στην Google.

Και η Google λατρεύει να στέλνει επισκέπτες στο Youtube γιατί έτσι κερδίζει περισσότερα χρήματα από διαφημίσεις. Μάλιστα πολλές φορές όταν αναζητάτε κάτι στο Google, θα έχετε προσέξει ότι στα αποτελέσματα εμφανίζονται και Video από το YouTube. Όταν λοιπόν μιλάμε για Video Μarketing μιλάμε ουσιαστικά για YouTube!

Ένα βίντεο 90’’ μπορεί να μεταφέρει περισσότερες πληροφορίες από 90 σελίδες κειμένου.

Οι επιστήμονες λένε ότι χρειάζονται μόλις 13 δέκατα του δευτερολέπτου για να επεξεργαστεί ο εγκέφαλός μας μια εικόνα, η οποία είναι 60.000 φορές ταχύτερη από την επεξεργασία κειμένου. Με το 60% των ανθρώπων να προτιμούν τα οπτικά ερεθίσματα, το βίντεο είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να προβάλετε την εργασία μιας εταιρείας αποτελεσματικά και με επιτυχία.
.

 • Το 55% των ανθρώπων παρακολουθούν βίντεο στο διαδίκτυο καθημερινά.
 • Το 75% των χρηστών επισκέπτονται μία ιστοσελίδα αφού παρακολουθήσουν ένα βίντεο
 • Είναι 4 φορές πιο πιθανό κάποιος να παρακολουθήσει ένα βίντεο προϊόντος από το να διαβάσει γι’ αυτό.
 • Οι εταιρίες που χρησιμοποιούν βίντεο έχουν 49% περισσότερα έσοδα από όσες δεν χρησιμοποιούν βίντεο
 • Ενδεικτικοί πελάτες:

  • kazakos real estate logo
  • aspect4music
  • data conlultants
  • intertrtade logo
  • speleo
  • AvraToys
  • logo-school-agriculture-technology-geoponias-deagri
  • inno trition
  • ECO-FISH
  • CheeseCulT