Οπτικοακουστικές καλύψεις

Βιντεοσκόπηση - Κάλυψη εκδηλώσεων

Η κάλυψη βίντεο είναι μια από τις πιο σημαντικές πτυχές κάθε εκδήλωσης. Είτε πρόκειται για μία εταιρική εκδήλωση, ένα συνέδριο ή κάποια έκθεση, οι έμπειροι εικονολήπτες της Digital Production θα συνεργαστούν στενά μαζί σας για την πληρέστερη καταγραφή της εκδήλωσης σας. Η καταγραφή σε βίντεο της εκδήλωσης βοηθά στη μεγιστοποίηση των οφελών από όλη τη σκληρή δουλειά γίνεται κάθε φορά για την οργάνωση μίας εκδήλωσης, παρατείνοντας ουσιαστικά την διάρκεια της.

Μεταφέρει συνοπτικά το κλίμα που επικρατούσε, επιγραμματικά το περιεχόμενο αυτής καθώς επίσης και την επιτυχία που είχε. Ένα βίντεο βοηθάει στην προώθηση της εκδήλωσης και σε άτομα που σκέφτονται να έρθουν σε αυτή τον επόμενο χρόνο.

Τα βίντεο επιτρέπουν σε άτομα που παρευρέθηκαν να ελέγξουν τις παρουσιάσεις από τους αγαπημένους τους ομιλητές και από ομιλητές που μπορεί να έχουν χάσεις σε δεύτερο χρόνο, ή να παρακολουθήσουν δράσεις που γινόντουσαν παράλληλα και δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν.

Τα βίντεο μπορούν να κοινοποιηθούν εύκολα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook και το YouTube, τα οποία μπορούν να αυξήσουν την επισκεψημότητα της ιστοσελίδας σας. Το υλικό που προκύπτει αποτελεί μπορεί να χρησιμοποίηση διαφημιστικού σποτ για την εκδήλωση της επόμενης χρονιάς.

Τι πρέπει να κάνετε.

Η Digital Production σάς προσφέρει ηρεμία κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, όταν πιθανότατα θα έχετε εκατοντάδες άλλα πράγματα να σκεφτείτε και να συντονίσετε. Καταγράφουμε το καλύτερο δυνατό βίντεο και ήχο, επεξεργαζόμαστε όλα μαζί σε ένα πακέτο. Παραδίδουμε σε μορφή κατάλληλη για την χρήση που το χρειάζεστε (YouTube,Vimeo ή DVD), με γρήγορους χρόνους παράδοσης.

Ζητήστε μία προσφορά

ή καλέστε μας στο 2104406789

Είδη εκδηλώσεων που καλύπτουμε:

1 etairiko video logoi

Συνέδρια - Ημερίδες

Αναλαμβάνουμε την οπτικοακουστική κάλυψη της ημερίδας ή του συνεδρίου. Ολοκληρωμένη κάλυψη ή αποσπασματική για την παραγωγή απολογιστικού βίντεο με τις καλύτερες στιγμές

3 etairiko video logoi

Εκθέσεις

Αναλαμβάνουμε την οπτικοακουστική κάλυψη της έκθεσης που συμμετέχετε ή διοργανώνετε. Ολοκληρωμένη κάλυψη ή αποσπασματική για την παραγωγή απολογιστικού βίντεο με τις καλύτερες στιγμές

5 etairiko video logoi


Αθλητικές εκδηλώσεις

Αναλαμβάνουμε την οπτικοακουστική κάλυψη της αθλητικής εκδήλωσης. Ολοκληρωμένη κάλυψη ή αποσπασματική για την παραγωγή απολογιστικού βίντεο με τις καλύτερες στιγμές
2 etairiko video logoi

Παρουσιάσεις βιβλίων

Αναλαμβάνουμε την οπτικοακουστική κάλυψη της παρουσίασης βιβλίου σας. Ολοκληρωμένη κάλυψη ή αποσπασματική για την παραγωγή απολογιστικού βίντεο με τις καλύτερες στιγμές

4 etairiko video logoi

Εταιρικές εκδηλώσεις

Αναλαμβάνουμε την οπτικοακουστική κάλυψη της εταιρικής εκδήλωσης σας. Ολοκληρωμένη κάλυψη ή αποσπασματική για την παραγωγή απολογιστικού βίντεο με τις καλύτερες στιγμές

6 etairiko video logoi

Μουσικές εκδηλώσεις

Αναλαμβάνουμε την οπτικοακουστική κάλυψη της μουσικής εκδήλωσης σας (παρουσίαση δίσκου ή μουσικό live. Ολοκληρωμένη κάλυψη ή αποσπασματική για την παραγωγή απολογιστικού βίντεο με τις καλύτερες στιγμές

Κόστος

Το κόστος των υπηρεσιών μας εξαρτάτε από τον συνδυασμό της εργασίας που απαιτείται (ώρες), του εξοπλισμού και του ανθρώπινου δυναμικού. Μπορείτε να επιλέξετε την κάλυψη από διάφορες οπτικές γωνίες με πολλές κάμερες όπως σε ένα TED Talk ή μόνο μία κάμερα. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε αν θέλετε να επεξεργαστούμε το υλικό ή θα παραδοθεί αυτούσιο.

Λήψη με μία κάμερα

Η λήψη με μία κάμερα και έναν εικονολήπτη είναι η πιο οικονομική επιλογή. Αν υπάρχει περιορισμός στον προϋπολογισμό τότε μπορεί να γίνει και με αυτόν τον τρόπο με τους περιορισμούς φυσικά που έχει μία τέτοια επιλογή. Δεδομένου ότι ο ήχος είναι η μισή εμπειρία ενός βίντεο, είναι σημαντικό να πάρουμε ήχο απευθείας από την κονσόλα των μικροφώνων της εκδήλωσης. Αν δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα τότε μπορούμε να τοποθετήσουμε τα δικά μας μικρόφωνα για την καταγραφή καλού ήχου.

Επεξεργασία και γραφικά

Για μετά την παραγωγή, εάν χρησιμοποιηθεί μία κάμερα και δεν χρειάζεται μεγάλη επεξεργασία του υλικού, τότε το κόστος επεξεργασίας θα είναι επίσης πολύ χαμηλό. Με πολλές κάμερες, απαιτείται περισσότερος χρόνος στο συγχρονισμό των καμερών. Τα γραφικά είναι επίσης στοιχεία που πρέπει να ληφθούν υπόψη. Επικοινωνήστε μαζί μας για δωρεάν συμβουλή σχετικά με το βίντεο της εκδήλωσής σας.

Λήψη με πολλές κάμερες

Όπως υποδηλώνει το όνομα, χρησιμοποιούνται πολλές κάμερες και εικονολήπτες. Γιατί χρειάζεστε πολλές κάμερες; Πρώτον, ρίξτε μια ματιά σε οποιαδήποτε τηλεοπτική εκπομπή ή ταινία και θα δείτε ότι κάθε δύο δευτερόλεπτα, κοιτάζετε τη σκηνή από μια νέα προοπτική. Αυτό βοηθά στη διατήρηση της προσοχής του θεατή, ειδικά όταν υπάρχει μόνο ένα άτομο που παρουσιάζει. Μια λήψη πολλαπλών καμερών περιλαμβάνει έναν εικονολήπτη με μία ευρεία λήψη με ολόκληρη τη σκηνή, μια σε πρώτο πλάνο του ατόμου που μιλάει εκείνη τη στιγμή, και συχνά ένας ακόμα που περιπλανιέται στο χώρο και κάνει λήψεις από ανθρώπους στο κοινό και άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία στο χώρο. Επιπλέον, εάν προβάλλεται μια παρουσίαση PowerPoint ή μια ζωντανή προβολή από φορητό υπολογιστή, υπάρχει μια κάμερα αφιερωμένη στη λήψη της οθόνης. Ακόμα και αν αντικαταστήσουμε τις διαφάνειες με καθαρές εκδόσεις των εικόνων από το αρχείο του PowerPoint στο μοντάζ, θα πρέπει να υπάρχει ένας οδηγός που δείχνει την αντιστοιχία των διαφανειών σε σχέση με τους ομιλητές. Τέλος, η λήψη πολλαπλών καμερών δίνει περισσότερες επιλογές στο μοντάζ.
 

Γιατί να επιλέξετε την Digital Production;

 
home_bikerental_about_icon_1

Μόνιμοι συνεργάτες

Επιδιώκουμε μόνιμες συνεργασίες που αντέχουν στον χρόνο και έχουν συνέχεια. Έχουμε προσωπική επαφή με κάθε πελάτη και τον καθοδηγούμε σε όλα τα στάδια του project, καθώς και όταν αυτό ολοκληρωθεί (after sales service)

home_bikerental_about_icon_4

Πανελλαδική κάλυψη

Είμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε σε κάθε σημείο στην Ελλάδα. Ακόμα και όταν είναι αδύνατο να φτάσουμε σε εσάς λόγο ανωτέρας βίας, το δίκτυο συναργατών μας είναι απλωμένο σε όλη την χώρα και θα μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε.
home_bikerental_about_icon_2

Αγαπάμε αυτό που κάνουμε

Γεια εμάς, ο χώρος της εικόνας, του ήχου και του web, δεν είναι απλά επάγγελμα, είναι πάθος και περιβάλλεται από αγάπη και ενδιαφέρον για το αντικείμενο. Γι' αυτό και κάθε νέα εργασία αποτελεί πρόκληση.

home_bikerental_about_icon_3

Αναλογία κόστους / απόδοσης

Είμαστε ευέλικτοι και προσφέρουμε λύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες σας και ανάλογα με τις δυνατότητες σας. Προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας με γνώμονα την αναλογία κόστος / απόδοση.

Μερικά στοιχεία που καλό θα είναι να γνωρίζεις

Σύμφωνα με το eMarketer οι ενήλικοι χρήστες στην Αμερική παρακολουθούν 66 λεπτά βίντεο ημερησίως. Το Facebook πλέον έχει διπλασιάσει τον αριθμό βίντεο που προβάλλονται καθημερινά από τους χρήστες, ξεπερνώντας ακόμα και το YouTube. Με το snapchat αλλά και όλους τους υπόλοιπους ανταγωνιστές πλέον να ποντάρουν περισσότερο στο βίντεο, φαίνεται πως το μέλλον του ψηφιακού μάρκετινγκ έχει όνομα και λέγεται βίντεο.

Αν δεν είσαι εξοικειωμένος ακόμα με αυτό, καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να δημοσιεύεις πλέον περισσότερα βίντεο για να δεις την διαφορά ο ίδιος μέσα από τα στατιστικά στοιχεία των σελίδων σου στα social media.

Ποια είναι η Νο1 μηχανή αναζήτησης στον κόσμο; Εύκολη απάντηση. Η Google βεβαίως (με περίπου 80% των αναζητήσεων να γίνονται από αυτήν). Η 2η ποιο διαδομένη μηχανή αναζήτησης ξέρετε ποια είναι; Εάν νομίζετε ότι είναι το Yahoo ή το Bing κάνετε λάθος. Σκεφτείτε ξανά. Είναι το YouTube! Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι καθόλου παράξενο που οι άνθρωποι χρησιμοποιούν το YouTube για να βρουν πληροφορίες και να πάρουν γνώσεις. Το Video είναι λιγότερο βαρετό από ένα κείμενο, προκαλεί το ενδιαφέρον και έχει μεγαλύτερη διάδραση. Οι άνθρωποι λοιπόν χρησιμοποιούν το YouTube για ψάξουν πράγματα. Και όπως γνωρίζετε το YouTube ανήκει στην Google.

Και η Google λατρεύει να στέλνει επισκέπτες στο Youtube γιατί έτσι κερδίζει περισσότερα χρήματα από διαφημίσεις. Μάλιστα πολλές φορές όταν αναζητάτε κάτι στο Google, θα έχετε προσέξει ότι στα αποτελέσματα εμφανίζονται και Video από το YouTube. Όταν λοιπόν μιλάμε για Video Μarketing μιλάμε ουσιαστικά για YouTube!

Ένα βίντεο 90’’ μπορεί να μεταφέρει περισσότερες πληροφορίες από 90 σελίδες κειμένου.

Οι επιστήμονες λένε ότι χρειάζονται μόλις 13 δέκατα του δευτερολέπτου για να επεξεργαστεί ο εγκέφαλός μας μια εικόνα, η οποία είναι 60.000 φορές ταχύτερη από την επεξεργασία κειμένου. Με το 60% των ανθρώπων να προτιμούν τα οπτικά ερεθίσματα, το βίντεο είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να προβάλετε την εργασία μιας εταιρείας αποτελεσματικά και με επιτυχία.
.

 • Το 55% των ανθρώπων παρακολουθούν βίντεο στο διαδίκτυο καθημερινά.
 • Το 75% των χρηστών επισκέπτονται μία ιστοσελίδα αφού παρακολουθήσουν ένα βίντεο
 • Είναι 4 φορές πιο πιθανό κάποιος να παρακολουθήσει ένα βίντεο προϊόντος από το να διαβάσει γι’ αυτό.
 • Οι εταιρίες που χρησιμοποιούν βίντεο έχουν 49% περισσότερα έσοδα από όσες δεν χρησιμοποιούν βίντεο
 • Ενδεικτικοί πελάτες:

  • kazakos real estate logo
  • aspect4music
  • data conlultants
  • intertrtade logo
  • speleo
  • AvraToys
  • logo-school-agriculture-technology-geoponias-deagri
  • inno trition
  • ECO-FISH
  • CheeseCulT