Εταιρικά βίντεο

Γιατί πρέπει να επενδύσετε στην παραγωγή εταιρικού βίντεο;

">
1 etairiko video logoi

Πολύτιμη πληροφορία

Εξηγεί καλύτερα το προϊόν / την υπηρεσία σας. Παρέχει πολύτιμες πληροφορίες, βελτιώνει την εικόνα της εταιρείας σας και βοηθά τους υποψήφιους πελάτες σας να κατανοήσουν καλύτερα τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας. Όπως λένε ότι μια εικόνα είναι 1.000 λέξεις και ως εκ τούτου, φανταστείτε πόσα πολλά μπορεί να πει μία κινούμενη εικόνα.

2 etairiko video logoi

Εργαλείο marketing

Τα εταιρικά βίντεο αποτελούν εξαιρετικό εργαλείο μάρκετινγκ. Για να βοηθήσετε την εταιρεία σας να γίνει αντιληπτή, χρειάζεστε πρωτότυπο και ελκυστικό περιεχόμενο.

Το βίντεο έχει τεράστια δυναμική και η εποχή του ίντερνετ και τις διαδικτυακής προβολής χρειάζεται πάντα δυνατούς συμμάχους. Το βίντεο είναι ένας από αυτούς.

3 etairiko video logoi

Εμπιστοσύνη

Οι περισσότερες από τις αγορές που πραγματοποιούνται σήμερα είναι από το διαδίκτυο. Οι εταιρείες αναζητούν το σωστό είδος επικοινωνίας με τους πελάτες τους. Μία ιστοσελίδα με καλό περιεχόμενο ή εικόνες αυξάνει την επισκεψιμότητα, αλλά, ένα αποτελεσματικό βίντεο που μιλάει για την επιχείρησή δημιουργεί την αίσθηση μεγαλύτερης ασφάλειας για την εταιρία. Τα εταιρικά βίντεο βοηθούν στην οικοδόμηση της εμπιστοσύνης με τους εν δυνάμει πελάτες σας.
4 etairiko video logoi

Εύκολη μετάδοση

Ένα καλό βίντεο έχει περισσότερες πιθανότητες διαμοιρασμού. Τα βίντεο είναι εύκολο να κοινοποιηθούν μέσω διαδικτύου ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Τα εταιρικά βίντεο μπορούν να κοινοποιούνται από πελάτες και υπαλλήλους εύκολα και γρήγορα, έτσι ώστε να μπορούν να προβληθούν από περισσότερους ανθρώπους.

5 etairiko video logoi

Οικονομικά αποδοτικό

Σήμερα τα βίντεο δεν θεωρούνται πολυτέλεια, αλλά αναγκαιότητα. Οι παραγωγές βίντεο είναι πλέον οικονομικά προσιτές για την πλειοψηφία των επιχειρήσεων . Αποδοτικό αλλά και πολύ πιο εύκολο στην παραγωγή. Ανάλογα με τον προϋπολογισμό σας, συμβουλευτείτε μας για τον τύπο του βίντεο που μπορείτε να δημιουργήσετε και θα εξυπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες σας.

6 etairiko video logoi

Η google αγαπάει τα βίντεο

Βρείτε τον ιστότοπό σας στην κορυφή των μηχανών αναζήτησης με ένα καλό εταιρικό βίντεο. Περισσότερο από το να βλέπουν (εικόνες) ή να ακούνε (ήχο), οι άνθρωποι προτιμούν να παρακολουθούν και να ακούνε (βίντεο). Η Google κατατάσσει τους ιστότοπους υψηλότερα που τους αρέσουν και κοινοποιούνται περισσότερο από τους επισκέπτες. Η προσθήκη ενός βίντεο σε έναν ιστότοπο το καθιστά πιο φιλικό προς το SEO, ενώ την ίδια στιγμή το Youtube, είναι δεύτερη σε δημοφιλία μηχανή αναζήτησης.
 

Γνωρίζετε τι είναι εταιρικό βίντεο;

Το εταιρικό βίντεο είναι ένα βίντεο υψηλής ποιότητας που παράγεται από μια εταιρεία ή έναν οργανισμό και αφηγείται την ιστορία της, το εταιρικό προφίλ, τις αξίες και τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα που προσφέρει. Το εταιρικό βίντεο είναι ο καλύτερος τρόπος προβολής της επιχείρησης σας σε σύντομο χρονικό διάστημα καλύπτοντας όλες τις πληροφορίες και, προσθέτοντας μια προσωπική δημιουργική νότα.

Πόσο αποτελεσματικό μπορεί να είναι ένα εταιρικό βίντεο;

Τα εταιρικά βίντεο αυξάνουν την αναγνωρισιμότητα, μεταφέρουν τις αξίες και το εταιρικό προφίλ της επιχείρησης, ενώ παράλληλα δημιουργούν το αίσθημα της εμπιστοσύνης. Το μήνυμα που θέλετε να μεταφέρετε τώρα είναι πιο εύκολο από ποτέ. Έχει αποδειχθεί στατιστικά ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι βρίσκουν τα βίντεο μια αξιόπιστη πηγή πληροφοριών και είναι πιο πιθανό να αγοράσουν ένα προϊόν ή μια υπηρεσία όταν αυτό παρουσιάζεται και με βίντεο.

Πείτε την ιστορία σας

Τα βίντεο σάς επιτρέπουν να πείτε την ιστορία σας με ενδιαφέρον τρόπο. Ένας από τους λόγους για τους οποίους η παραγωγή βίντεο μπορεί να είναι πολύ αποτελεσματική ακόμη και τις μικρές επιχειρήσεις, είναι ότι σας δίνει την ευκαιρία να εξηγήσετε τα οφέλη του προϊόντος σας χωρίς εμπορικούς περιορισμούς. Ενώ οι τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές διαφημίσεις περιορίζονται σε 30 και 60 δευτερόλεπτα, το εταιρικό σας βίντεο δεν υπόκειται σε αυτούς τους περιορισμούς. Παρόλο που μπορείτε να κάνετε την παραγωγή του βίντεό σας για όσο χρονικό διάστημα θέλετε, ιδανική διάρκεια θεωρείτε 1-2’ λεπτά.

Ζητήστε μία προσφορά

ή καλέστε μας στο 2104406789
 

Γιατί να επιλέξετε την Digital Production;

 
home_bikerental_about_icon_1

Μόνιμοι συνεργάτες

Επιδιώκουμε μόνιμες συνεργασίες που αντέχουν στον χρόνο και έχουν συνέχεια. Έχουμε προσωπική επαφή με κάθε πελάτη και τον καθοδηγούμε σε όλα τα στάδια του project, καθώς και όταν αυτό ολοκληρωθεί (after sales service)

home_bikerental_about_icon_4

Πανελλαδική κάλυψη

Είμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε σε κάθε σημείο στην Ελλάδα. Ακόμα και όταν είναι αδύνατο να φτάσουμε σε εσάς λόγο ανωτέρας βίας, το δίκτυο συναργατών μας είναι απλωμένο σε όλη την χώρα και θα μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε.
home_bikerental_about_icon_2

Αγαπάμε αυτό που κάνουμε

Γεια εμάς, ο χώρος της εικόνας, του ήχου και του web, δεν είναι απλά επάγγελμα, είναι πάθος και περιβάλλεται από αγάπη και ενδιαφέρον για το αντικείμενο. Γι' αυτό και κάθε νέα εργασία αποτελεί πρόκληση.

home_bikerental_about_icon_3

Αναλογία κόστους / απόδοσης

Είμαστε ευέλικτοι και προσφέρουμε λύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες σας και ανάλογα με τις δυνατότητες σας. Προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας με γνώμονα την αναλογία κόστος / απόδοση.

Μερικά στοιχεία που καλό θα είναι να γνωρίζεις

Σύμφωνα με το eMarketer οι ενήλικοι χρήστες στην Αμερική παρακολουθούν 66 λεπτά βίντεο ημερησίως. Το Facebook πλέον έχει διπλασιάσει τον αριθμό βίντεο που προβάλλονται καθημερινά από τους χρήστες, ξεπερνώντας ακόμα και το YouTube. Με το snapchat αλλά και όλους τους υπόλοιπους ανταγωνιστές πλέον να ποντάρουν περισσότερο στο βίντεο, φαίνεται πως το μέλλον του ψηφιακού μάρκετινγκ έχει όνομα και λέγεται βίντεο.

Αν δεν είσαι εξοικειωμένος ακόμα με αυτό, καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να δημοσιεύεις πλέον περισσότερα βίντεο για να δεις την διαφορά ο ίδιος μέσα από τα στατιστικά στοιχεία των σελίδων σου στα social media.

Ποια είναι η Νο1 μηχανή αναζήτησης στον κόσμο; Εύκολη απάντηση. Η Google βεβαίως (με περίπου 80% των αναζητήσεων να γίνονται από αυτήν). Η 2η ποιο διαδομένη μηχανή αναζήτησης ξέρετε ποια είναι; Εάν νομίζετε ότι είναι το Yahoo ή το Bing κάνετε λάθος. Σκεφτείτε ξανά. Είναι το YouTube! Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι καθόλου παράξενο που οι άνθρωποι χρησιμοποιούν το YouTube για να βρουν πληροφορίες και να πάρουν γνώσεις. Το Video είναι λιγότερο βαρετό από ένα κείμενο, προκαλεί το ενδιαφέρον και έχει μεγαλύτερη διάδραση. Οι άνθρωποι λοιπόν χρησιμοποιούν το YouTube για ψάξουν πράγματα. Και όπως γνωρίζετε το YouTube ανήκει στην Google.

Και η Google λατρεύει να στέλνει επισκέπτες στο Youtube γιατί έτσι κερδίζει περισσότερα χρήματα από διαφημίσεις. Μάλιστα πολλές φορές όταν αναζητάτε κάτι στο Google, θα έχετε προσέξει ότι στα αποτελέσματα εμφανίζονται και Video από το YouTube. Όταν λοιπόν μιλάμε για Video Μarketing μιλάμε ουσιαστικά για YouTube!

Ένα βίντεο 90’’ μπορεί να μεταφέρει περισσότερες πληροφορίες από 90 σελίδες κειμένου.

Οι επιστήμονες λένε ότι χρειάζονται μόλις 13 δέκατα του δευτερολέπτου για να επεξεργαστεί ο εγκέφαλός μας μια εικόνα, η οποία είναι 60.000 φορές ταχύτερη από την επεξεργασία κειμένου. Με το 60% των ανθρώπων να προτιμούν τα οπτικά ερεθίσματα, το βίντεο είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να προβάλετε την εργασία μιας εταιρείας αποτελεσματικά και με επιτυχία.
.

 • Το 55% των ανθρώπων παρακολουθούν βίντεο στο διαδίκτυο καθημερινά.
 • Το 75% των χρηστών επισκέπτονται μία ιστοσελίδα αφού παρακολουθήσουν ένα βίντεο
 • Είναι 4 φορές πιο πιθανό κάποιος να παρακολουθήσει ένα βίντεο προϊόντος από το να διαβάσει γι’ αυτό.
 • Οι εταιρίες που χρησιμοποιούν βίντεο έχουν 49% περισσότερα έσοδα από όσες δεν χρησιμοποιούν βίντεο
 • Ενδεικτικοί πελάτες:

  • kazakos real estate logo
  • aspect4music
  • data conlultants
  • intertrtade logo
  • speleo
  • AvraToys
  • logo-school-agriculture-technology-geoponias-deagri
  • inno trition
  • ECO-FISH
  • CheeseCulT