Σχετικά με εμάς

 
Η Digital Production αναλαμβάνει όλων των ειδών τις οπτικοακουστικές παραγωγές (εταιρικά βίντεο, διαφημιστικά σποτ, οπτικοακουστικές καλύψεις εκδηλώσεων). Παράλληλα παρέχει pre production υπηρεσίες (σενάριο, μεταφράσεις, μεταγλωττίσεις, υποτιτλισμούς, voice over, ηχοληψία & εικονοληψία, εναέριες λήψεις, σκηνοθεσία κτλ.), καθώς και το post production. Παρέχει δημιουργικό περιεχόμενο και υπηρεσίες ειδικά σχεδιασμένες ώστε να προσελκύουν το ενδιαφέρον κοινού και πελατών, με πολυετή εμπειρία στην παραγωγή video και παροχή υπηρεσιών digital marketing.

Παρέχουμε οπτικοακουστικές υπηρεσίες, προσφέρουμε λύσεις.


Η Digital Production έχει διευρύνει την γκάμα των υπηρεσιών της μέσα από την πολυετή της εμπειρία στις οπτικοακουστικές παραγωγές και παρέχει πρωτοποριακές λύσεις digital marketing (video production, website design, social media, branding design), ενώ παράλληλα αναπτύσσεται διαρκώς και εντάσσει συνεχώς νέες τεχνολογίες και τάσεις της εποχής στον τομέα της επικοινωνίας.
 
home_bikerental_about_icon_1

Μόνιμοι συνεργάτες

Επιδιώκουμε μόνιμες συνεργασίες που αντέχουν στον χρόνο και έχουν συνέχεια. Έχουμε προσωπική επαφή με κάθε πελάτη και τον καθοδηγούμε σε όλα τα στάδια του project, καθώς και όταν αυτό ολοκληρωθεί (after sales service)

home_bikerental_about_icon_4

Πανελλαδική κάλυψη

Είμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε σε κάθε σημείο στην Ελλάδα. Ακόμα και όταν είναι αδύνατο να φτάσουμε σε εσάς λόγο ανωτέρας βίας, το δίκτυο συναργατών μας είναι απλωμένο σε όλη την χώρα και θα μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε.
home_bikerental_about_icon_2

Αγαπάμε αυτό που κάνουμε

Γεια εμάς, ο χώρος της εικόνας, του ήχου και του web, δεν είναι απλά επάγγελμα, είναι πάθος και περιβάλλεται από αγάπη και ενδιαφέρον για το αντικείμενο. Γι' αυτό και κάθε νέα εργασία αποτελεί πρόκληση.

home_bikerental_about_icon_3

Αναλογία κόστους / απόδοσης

Είμαστε ευέλικτοι και προσφέρουμε λύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες σας και ανάλογα με τις δυνατότητες σας. Προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας με γνώμονα την αναλογία κόστος / απόδοση.
 

Επικοινωνήστε μαζί μας για μία δωρεάν συμβουλευτική πληροφορία, ρωτήστε μας για τις ιδέες που έχετε και με ποιο τρόπο μπορούν να υλοποιηθούν


Επικοινωνήστε τώρα

Υπηρεσίες

">